Milivoj Bračun novi trener prve momčadi!

,

Milivoj Bračun novi je trener NK HAŠK-a. Iskustni 64-godišnji trenerski stručnjak u svojoj je bogatoj karijeri vodio brojne klubove poput Hrvatskog dragovoljca, Zagreba, Rijeke, Intera, Slaven Belupa, Istre, Kopera, Olimpije… Između ostalog bio je i izbornik hrvatske U-16 reprezentacije, a od danas preuzima mjesto šefa struke kluba s Pešćenice.

“Veliko mi je zadovoljstvo predstaviti novog trenera. Drago mi je da smo doveli veliko nogometno ime. Spoj iskustva, znanja i razvojnog aspekta koji nam je iznimno bitan. Radi se o čovjeku koji ima veliku igračku i trenersku karijeru.”, rekao je predsjednik kluba Ante Plazina na predstavljanju.

Zadovoljstvo nije krio ni novi trener.

“Hvala predsjedniku Anti Plazini i cijeloj Upravi na povjerenju koje su mi ukazali. Radujem se novom izazovu i vjerujem da ću njihovo povjerenje opravdati. Veliko mi je zadovoljstvo doći u HAŠK. Od trenutka od kada sam čuo za ovaj projekt svidjela mi se ideja i vizija, smatram da mogu doprinijeti svojim iskustvom i znanjem. Siguran sam da možemo napraviti rezultat. Neke igrače sam pratio, neke ću tek upoznati, ali radi se o vrlo perspektivnoj momčadi.”, kaže Bračun.

 

Ivan Piplica više nije trener prve momčadi!

,
Nakon 5 godina provedenih na klupi NK HAŠK-a, 140 utakmica na klupi seniorske momčadi (2 godine kao pomoćni trener i 3 godine kao šef struke) Ivan Piplica više nije trener NK HAŠK-a.
Odluka o prekidu suradnje donesena je nakon 1-5 poraza protiv Segeste u 6. kolu.
NK HAŠK mu ovim putem zahvaljuje na svemu i želi sve najbolje u nastavku karijere.
Ovim putem se zahvaljujem svima na suradnji i podršci u proteklih 5 godina, od bivšeg predsjednika i sadašnjeg predsjednika, uprave i svih trenera s kojima sam surađivao te osoblja od tajništva do čistačica i svih koji su na bilo kakav način vezani za klub. Klubu želim puno sreće i uspjeha na svim razinama kako u tekućoj sezoni tako i u budućnosti.