Cvetković novi voditelj HAŠK-ove škole nogometa

,

Predstavljamo vam novog voditelja škole nogometa HAŠK-a Davora Cvetkovića. U klubu je dugi niz godina kao trener juniora i sada obnaša ulogu pomoćnog trenera seniora. Ove sezone preuzeo je i ulogu voditelja škole nogometa.

P: Davore, prije sve čestitke na novoj funkciji. Pred tobom je odgovorni zadatak ustrojiti školu kako bi i dalje davala odličan kadar za našu seniorsku momčad.

O: Hvala na čestitkama. Tako je, ključ i glavni cilj naše škole je pripremiti igrače za našu seniorsku ekipu. Vidjeli smo prošle godine da su neki od naših igrača imali ključne uloge, ove sezone potpisani su i ugovori s nekolicinom njih. Sada je na njima da opravdaju očekivanja. Meni je cilj školu nogometa vratiti na stare staze slave, da se natječemo u 1. HNL gdje god možemo. Neće biti lako, ali postoji kvaliteta u našim mlađim kategorijama.

P: Možeš nam ukratko predstaviti školu, novosti u kadru?

O: U našoj školi nogometa je otprilike 300-injak djece, a nama je cilj povećati tu bazu. Treneri su kvalitetni, a ove godine smo osvježili kadar s dva nova trenera Darijo Šenjug koji će voditi pionire i Vjekoslav Roguljić kao trener kadeta. U mlađim kategorijama nismo mijenjali trenere jer smo zadovoljni sa sadašnjim. U HAŠK-u se oduvijek kvalitetno radilo s mlađim kategorijama i to želimo nastaviti.

P: Pripreme počinju tek za novu sezonu?

O: S pripremam su krenuli zasada juniori i kadeti, a uskoro će i ostali se priključiti. Ne treba to zabrinuti ostale koji su možda na moru, mi smo otvoreni za nova pojačanja kroz cijelu sezonu. Važno je početi, a mi ćemo se potruditi za svakog našeg igrača naći mjesto u ekipi. Nogomet je momčadski sport i niti jedan individualac ne može biti jači od ekipe. To je naš cilj napraviti taj timski duh i pravu klapu kod naših igrača.

P: Kako se mogu javiti novi igrači?

O: Mi smo otvoreni za nove igrače kao što sam rekao cijelu godinu. Mogu se javiti direktno u tajništvo kluba ili se javiti putem društvenih mreža gdje ćemo ih spojiti s odgovarajućim trenerom. Dođite i postanite dio velike HAŠK-ove obitelji.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)