DUBRAVA TIM KABEL – HAŠK 4-4 (1-2)

Dubrava i HAŠK odigrali infarktnu utakmicu s osam golova bez pobjednika. Brlečić majstorski pogodio iz slobodnog udarca. Mudražija nije slavio nakon dva gola, Alghoul opet majstorski.

Dubrava i HAŠK odigrali infarktnu utakmicu s osam golova bez pobjednika. Brlečić majstorski pogodio iz slobodnog udarca. Mudražija nije slavio nakon dva gola, Alghoul opet majstorski.

SRC Grana Klaka. Gledatelja 250.
Sudac: Čulina (Zagreb), Pomoćnici: Varivoda (Zagreb) Bilić (Zagreb) 4. Sudac: Maleš ( Zagreb) Delegat : Brešić ( Zagreb)
Strijelci: 1-0 Mudražija (4), 1-1 Krajačić (18), 1-2 Krajačić (33), 2-2 Mudražija (55), 3-2 Aghoul (57), 3-3 Kos (61), 3-4 Brlečić (79), 4-4 Marton (85).

DUBRAVA TIM KABEL: Bogović, Čopec, Barić, Ivančić (od 46’Kelemen), Alghoul, Žugaj, Mudražija, Šugić (od 46’Čečura), El Saleh, V.Filipović (od 82′ Marton), Pejić.

HAŠK: Šonjić, Valaško, Kos, Miloš (od 19’ Blaževski), Nižić, Blažević, Krajačić, Vinković, Marković, Karoglan (od 75’ Brlečić), Mraković (od 71 ’Pierobon).

Infarktnu utakmicu na Klaki odigrali su Dubrava i HAŠK u kojoj je postignuto osam golova, s puno preokreta. Dubrava je krenula dobro i u 4. minuti Dubravin topnik Mudražija vrlo efektno zabija gol koji ne slavi jer je donedavno bio igrač HAŠK-a. Iako su domaćini vršili snažan pritisak mlada momčad s Pešćenice hrabro se bori što im donosi poravnanje golom Krajačića. Dubrava je pala nakon primljenog gola, a kapetan HAŠK-a Miloš izašao je zbog ozljede no i to nije obeshrabrilo mladiće trenera Brnasa koji lete terenom. Krajačić zabija za zasluženo vodstvo s kojim se otišlo na odmor.

U Nastavku ofenziva Dubrave nakon deset minuta donosi novi preokret, U dvije minute dva gola Mudražije i Alghoula za 3:2. HAŠK hrabro nastavlja i samo nakon 4 minute Kos iz jedne gužve poravnava, domaći su se žalili da je u toj gužvi fauliran  vratar no sudac Čulina ostaje nijem na sve proteste. Brlečić mijenja Karoglana i netom potom sjajnim udarcem iz slobodnog udarca preko živog zida ponovo dovodi goste u vodstvo. Sunara reagira s klupe, uvodi mladoga Martona, a on kao i Brlečić odmah po ulasku poentira i poravnava za konačnih 4:4. Imao je Marton priliku postati junakom da je iskoristio stopostotnu priliku, no možda je prvi seniorski nastup utjecalo na loš udarac kojeg je bez problema ukrotio vratar Šonjić.

  • Mi povedemo i onda nestanemo. Ponovo se vratimo u rezultatsku prednost i oni nam zabiju dva gola, luda utakmica, dobro je da smo izjednačili, komentira trener Sunara.
  • Energetski smo pali, a kako samo ovi mladići iz HAŠK-a jure i bore se, zaslužili su bod, komplimentira Pejo Pejić mladoj momčadi HAŠK-a
  • Dali smo sve od sebe, odigrali smo dobro, govori nam ispred svalčione najmlađi iz redova HAŠK-a Kristijan Blaževski.

Koliko ti je godina?

  •  Sedamnaest…

Čuvši moj razgovor s njim trener Brnas pozvao ga je da odmah uđe u svlačionu, i tako prekinuo naš razgovor, a baš sam ga htio priupitati kako to da mu je trener dao priliku.
Marin Mudražija zabio je dva gola koja nije slavio.

  •  Nisam slavio oni su moji, objasnio je