Golman Gujić prvo pojačanje!

Vratar Patrik Gujić novo je ime u svlačionici HAŠK-a u koju je došao iz bivšeg trećeligaša Španskog.

 

Svoju karijeru započeo je u rodnom Bjelovaru, a nakon toga prošao je Dinamovu nogometnu školu te je u tom razdoblju upisao i 23 nastupa za hrvatsku nacionalnu vrstu.

 

Osim mlađih kategorija Dinama, Patrik je iskustvo u seniorskom nogometu skupljao u II. Hnl na vratima Cibalije i Hajduka II, u III. Hnl braneći boje Stupnika, Bjelovara, Hajduka II i Španskog te na jednom američkom sveučilištu.

 

Trener Ivan Piplica zadovoljan je s pojačanjem među vratnicima.

 

–              Prošle godine smo imali dosta problema s vratarima, ušli smo u sezonu s mladim vratarima koji nisu ispunili naša očekivanja te smo u konačnici kraj prvenstva dočekali s našim najmlađim Kraljem koji je naša budućnost.

Međutim, u novu sezonu smo htjeli ući s iskusnim vratarom koji nam može donijeti stabilnost i dodatan napredak u igri, a između ostalog i da pomogne u razvoju mladog Kralja.

Patrika sam pratio prošle godine, znam njegove kvalitete i očekujem da opravda povjerenje kluba.

 

Gujić koji ima 24 godine svjestan je gdje je došao i kakva su očekivanja od njega.

 

– HAŠK sam upoznao i prošle godine kada sam branio na ovom terenu protiv njih. Poznajem sredinu, način rada i ključne igrače momčadi, a pogotovo sam upoznat s obrambenom linijom koju predvode kapetan Miloš i Kos. Navijači od mene mogu očekivati sigurnost na golu.

 

Priliku da se pokaže imat će već u subotu kada HAŠK od 10 sati na domaćem terenu igra prvu pripremnu utakmicu s Ponikvama.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)