HAŠK – PAZINKA 2:1 (2:1)

PAZINJANI SE IZ ZAGREBA VRAĆAJU BEZ BODOVA

Doživjeli su Pazinjani neugodan poraz u Zagrebu, u kvartu Pešćenica protiv HAŠK-a, iako su prikazali dopadljivu igru, ali jednostavno ponekad treba imati i sreće, a danas je, nogometaši Pazinke nisu imali.

A, osim sreće nisu imali ni široku klupu koja bi im omogućila neke rotacije ukoliko “kola krenu nizbrdo” (a krenula su zarana, već u šesnaestoj minuti), jer su im na klupi mahom sjedili golobradi mladići koji ne posjeduju dovoljno iskustva da bi mogli biti prevaga na ovoj razini natjecanja.

U 16. minuti domaćini dolaze do vodstva nakon što se krilni vezni domaći igrač sjurio po boku, zavrnuo loptu u sredinu na desetak metara gdje je Krajačić bez poteškoća šalje u mrežu. Na izjednačenje nije se trebalo dugo čekati, u 24. minuti Loren Maružin dočekuje jednu loptu na desetak metara i neobranjivo je šalje u mrežu.

No, izjednačenje je trajalo samo desetak minuta jer se u 34. minuti dogodila preslika prvog pogotka, samo što je sada strijelac bio Karoglan. Pokušavali su Pazinjani stići do poravnanja, imao je Loren Maružin, igrač sa prvoligaškim iskustvom, nekoliko lijepih prilika glavom i nogom no lopta jednostavno više nije htjela u gol pa se Pazinjani s ovog neugodnog gostovanja vraćaju kući praznih džepova bodova.

ZAGREB – SRC Pešćenica – Gledatelja: 100

TREĆA HNL  ZAPAD – 30. KOLO – SUDAC: Igor Čepić (Kostrena)

HAŠK – PAZINKA 2:1 (2:1)

Strijelci: 1:0 Krajačić 16′, 1:1 Maružin 24′, 2:1 Karoglan 34′

Žuti kartoni: Krajačić (HAŠK)

HAŠK: Lončarić, Valaško, Kos, Nižić (od 46. Pierobon), Krajačić, Blaževski, Zelenika (od 83. Novokmet), Marković, Karoglan, Mraković, Vinković
Trener: Ilija Lončarević

PAZINKA: Boglić, Batel, Zgrablić, Maružin L., Ivetić, Ivetac (od 77. Maružin A.), Erik, Rabar, Krajcar, Badrov, Matika
Trener: Mirko Matika

Cijeli članak pogledajte ovdje

Izvor: Istra sport.eu