HAŠK u generalci svladao Ravnice

HAŠK je u generalnoj probi uoči starta 3.HNL Središte svladao Ravnice s 1:0 golom Gustava Surjana u 86. minuti utakmice. Bila je to prava natjecateljska utakmica u kojoj smo vidjeli čvrste duele, odlične akcije i jedan lijepi pogodak. U prvom poluvremenu igralo s najviše u sredini terena bez izglednih prilika. U drugom dijelu HAŠK je krenuo puno ofenzivnije i početkom drugog poluvremena greda je spašavala goste. Dok su mnogi mislili da će dvoboj završiti bez golova ukazala se osovina Zelenika – Surjan. Odlična lopta Zelenike, a Surjan je lagano prebacio vratara za slavlje crvenih.

  • Uspješna generalna proba uoči starta prvenstva. Zadovoljan sam kako smo odradili pripremni period, ali sad kreće prvenstvo i prave utakmice. Bez poraza smo prošli pripreme i to nam je dobar vjetar u leđa za start. U prvom kolu očekuje nas Lučko i to će nam pokazati kakvi smo u natjecateljskoj utakmici – rekao nam je trener Ivana Piplica.

U prvom kolu koje je na rasporedu 28.08. s početkom u 17:30 HAŠK će ugostiti Lučko.

 

HAŠK: Gujić, Čopec, Miloš, Kos, Omazić, Koon Doe, Krajačić, Karamtić, Surjan, Đonlić, Rihtar ( još su igrali: Kralj, Barišić, Bukovac, Nemanić, Zelenika, Palić, Kovačić, Režek)

Ravnice: Javor, Palić, Piršić, Đaferović, Špičić, El Saleh, Novak, Matoš, Hodak, Glasnović, Gajić (još su igrali: Balagović, Hlebec, Baričičović, Krznarić, Fulir, Pokrivač, Čakarun, Pavić, Mioković)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)