Juniori uspješni na gostovanju!

Naši juniori upisali su prvu pobjedu u novom prvenstvu. Suvereno su pobijedili Lučko s 3:1. U prvom poluvremenu poveli smo 2:0 golovima Kierana i Jurice, a u drugom dijelu za nas je bio precizan Kovačević dok je za domaćine pogodio Vilanca. Kadeti su na na istom gostovanju teško stradali s 5:0
U Zaboku su bili naši pioniri. Stariji pioniri su odigrali 1:1. Domaćini su poveli preko Bugarinovića, a bod nam je donio Perić. Mlađi pioniri su bili uspješniji i slavili s 2:0. Dvostruki strijelac bio je Marko Bubalo.
Kadeti koji nastupaju u 1.A ligi slavili su na gostovanju kod Sesvetskog Kraljevca 4:1. Za nas golove su postigli Vunići, Pernar, Čančar i Šteko, dok za domaćine jedini strijelac bio Jakšić.
U 1.A ligi pioniri 2008. godište poraženi su kod vršnjaka iz Hrvatskog Dragovoljca s 3:1. Jedini strijelac bio je Kovačić. Mlađi pioniri generacija 2010. godište bili su uspješniji od starijih kolega. Slavili su sa 7:1. Svi strijelci bili su različiti, a golove su zabili Leopolod, Babić, Mlinar, Trkulja, Škegro, Korpar i Orlić. Pioniri koji se natječu u 2.A ligi poraženi su na domaćem terenu od Mladosti Buzin s 2:0, a mlađi su izgubili utakmicu s 3:1. Najmlađe kategorije igrale su s Bubamarom i upisale su tri poraza i jednu pobjedu.
Juniori: Lučko – HAŠK 1:3 ( Vilanca; Kieran, Jurica, Kovačević)
Kadeti: Lučko – Hašk 5:0 ( Ivankić 2, Pavlak 2, Čondrić)
Pioniri: Mladost (Z) – HAŠK 1:1 ( Bugarinović; Perić)
Ml. Pioniri: Mladost (Z) – HAŠK 0:2 ( Bubalo 2)
Kadeti 1.A ZNL: Sesvetski Kraljevac – HAŠK 1:4 (Jakšić; Vunići, Pernar, Čančar, Šteko)
Pioniri 2008. 1.A ZNL: Hrvatski Dragovoljac – HAŠK 3:1 ( Draguljić, Celić, Morović; Kovačić)
Ml. Pioniri 2010. 1.A ZNL: Hrvatski Dragovoljac – HAŠK 1:7 ( Dražić; Leopolod, Babić, Mlinar, Trkulja, Škegro, Korpar, Orlić)
Pioniri 2.A ZNL: HAŠK – Mladost (😎 0:2 ( Kopitović, Toljan)
Ml. Pioniri 2.A ZNL: HAŠK – Mladost (😎 1:3 ( Čačić; Ravlić, Marić, Miljković)
Limači A1: HAŠK – Bubamara 2:1
Limači A2: HAŠK – Bubamara 0:1
Zagići A1: HAŠK – Bubamara 0:4
Zagići A2: HAŠK – Bubamara 0:7
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)