Milivoj Bračun novi trener prve momčadi!

,

Milivoj Bračun novi je trener NK HAŠK-a. Iskustni 64-godišnji trenerski stručnjak u svojoj je bogatoj karijeri vodio brojne klubove poput Hrvatskog dragovoljca, Zagreba, Rijeke, Intera, Slaven Belupa, Istre, Kopera, Olimpije… Između ostalog bio je i izbornik hrvatske U-16 reprezentacije, a od danas preuzima mjesto šefa struke kluba s Pešćenice.

“Veliko mi je zadovoljstvo predstaviti novog trenera. Drago mi je da smo doveli veliko nogometno ime. Spoj iskustva, znanja i razvojnog aspekta koji nam je iznimno bitan. Radi se o čovjeku koji ima veliku igračku i trenersku karijeru.”, rekao je predsjednik kluba Ante Plazina na predstavljanju.

Zadovoljstvo nije krio ni novi trener.

“Hvala predsjedniku Anti Plazini i cijeloj Upravi na povjerenju koje su mi ukazali. Radujem se novom izazovu i vjerujem da ću njihovo povjerenje opravdati. Veliko mi je zadovoljstvo doći u HAŠK. Od trenutka od kada sam čuo za ovaj projekt svidjela mi se ideja i vizija, smatram da mogu doprinijeti svojim iskustvom i znanjem. Siguran sam da možemo napraviti rezultat. Neke igrače sam pratio, neke ću tek upoznati, ali radi se o vrlo perspektivnoj momčadi.”, kaže Bračun.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)