Zelenika, Brnasov joker s klupe najzaslužniji za pobjedu HAŠK-a.

Veggian ostao neprimjetan, sudio za najvišu ocjenu.

ZAGREB – Igralište Pešćenica. Gledatelja: 100. Glavni sudac: Sandro Veggian (Rovinj)) . Pomoćni suci: Biljuh (Marčana). Jakičić ( Poreč) Četvrti sudac: Starčević (Pula). Delegat: Balenović (Zagreb).

Strijelci: 1:0 – Zelenika (71), 2:0 – Novokmet (90+2)

HAŠK: Šonjić,Valaško, Kos, Nižić (od 66 Zelenika), Blažević, Krajačić, Blaževski, Marković, Karoglan ( od 59 Pierobon), Vinković Trener: Brnas

TRNJE: Gudelj, Špišić, Vukadin, Babok, Jurač, Cindrić, Poldrugač (od 73 Slatina), Vikario, Zubak ( od 86 Čović), Radić, Matteoni (od 66 Fostač)

Derbi začelja pripao je HAŠK-u u mlakoj utakmici, koju je sudac Veggian odsudio vrlo dobro i potvrdio da on može i ima potencijala te da nije samo sudac od zadatka.

Očekivali smo više od momčadi koje se bore za opstanak u ligi. U prvom poluvremenu stvorio se dojam da bi obje momčadi bile zadovoljne podjelom bodova. Nekoliko prilika s obje strane nije popravilo dojam nedostatka energičnosti u osvajanju važnih bodova za obje momčadi.
Nakon odmora nije se puno promijenilo i nije bilo nekakvih uzbuđenja, činilo se da će završiti miroljubivo bez golova i pobjednika..

Trener Brnas uvodi u igru Zeleniku, on unosi živost u igru HAŠK-a što rezultira njegovim vodstvom golom koji upravo on postiže. Trnje se nakon gola raspalo, a Novokmet koji ulazi par minuta prije kraja postiže gol u sudačkoj nadoknadi vremena za konačnih 2:0.